В Деня на народните будители - 1 ноември, кметът на

...
В Деня на народните будители - 1 ноември, кметът на
Коментари Харесай

Община Мездра поздрави детска градина „Мир“ по случай нейния 50-годишен юбилей /снимки/

В Деня на националните будители - 1 ноември, кметът на община Мездра Иван Аспарухов изпрати приветствен адрес до педагогическия колектив на Детска градина „ Мир “ по случай 50-годишния празник от основаването на детското заведение.
По този мотив заместник-кметът „ Икономическо развиване, обществени и филантропични действия “ Нели Минева връчи на шефа на детската градина Диана Вутова приветствения адрес, а началникът на отдел „ Образование, обществени действия и опазване на здравето “ Елена Нанова й подари кошница с цветя.
„ Уважаема г-жо Директор,
Уважаеми учители и чиновници,
От името на Община Мездра и от мое име Ви приветствам с Вашия 50-годишен празник!, написа в приветствения адрес.
Бъдете здрави, новаторски, въодушевени и сплотени, с цел да може да продължите българските просветителни обичаи на грижа и обич, на безрезервност и съзидание и да ги предадете - съхранени и обогатени, на бъдещите генерации.
Работата с деца не е специалност, тя е предопределение да образоваш и да възпитаваш. Пожелавам Ви с възторг и професионализъм да продължите да подготвяте децата за почтени жители на Република България и дръзки мечтатели.
Мили деца,
Бъдете положителни един към различен, деликатни към Вашите учители, радостни в игрите, усърдни в заниманията. Защото детската градина е мястото, където се основават другарства за цялостен живот и където израстват крилата за полета към знанието, което огрява човешкия път.
ЧЕСТИТ ЮБИЛЕЙ!
ИВАН АСПАРУХОВ,
Кмет на община Мездра

Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР