В деня на изборите за нов Европейски парламент БНТ ще

...
В деня на изборите за нов Европейски парламент БНТ ще
Коментари Харесай

Изборите за Европейски парламент 2019 г.: Онлайн и в ефира на БНТ

В деня на изборите за нов Европейски парламент Българска национална телевизия ще ви направи съпричастни към всичко по-важно и забавно в България и в чужбина. С директни включвания от ЦИК, новинарски излъчвания през два часа в 8:30, 12:00, 14:00, 16:00, централна емисия в 18:00 и специфични коментарни излъчвания за деня на евровота ще разберем какви са настройките и упованията за бъдещия Европарламент.

 © Българска национална телевизия
Предаването с водещи Бойко Василев и Добрина Чешмеджиева от две паралелни студия на Българска национална телевизия стартира в 18:45 ч незабавно след централната емисия „ По света и у нас “. С професионален разбор и експертни отзиви на социолози, политолози, публицисти и политици ще се търсят отговорите на значимите въпроси в изборния ден.

Специално място в предаването имат и обществените мрежи.
Бойко Василев: Зрителите би трябвало да чакат това, което постоянно са виждали от Българска национална телевизия в изборната нощ - цялостно отразяване, героите на вечерта, най-хубавите резултати, най-хубавите коментатори. Ние имаме традиция, която съблюдаваме от дълги години и нашите фенове знаят, че няма да им изневерим.
Освен гласуването в България, акцент в предаването ще бъде и картината в Европа. С директни включвания от Рим, Париж, Лондон, Брюксел и Берлин публицистите на Българска национална телевизия ще предават най-важното и най-интересното от изборите за нов Европейски парламент.

 Евроизбори 2019: Къде да проверим изборната си секция и по какъв начин да гласуваме? Евроизбори 2019: Къде да проверим изборната си секция и по какъв начин да гласуваме?
Утре ще изберем 17-те представители на България в бъдещия Европейски парламент. На евровота ще вземат участие 13 партии, 8 обединения и 6 самостоятелни претенденти...

Първите резултати от евровота на двете социологически организации „ Алфа рисърч “ и „ Галъп “ феновете ще научат от графиките на Българска национална телевизия, чиято запазена марка са точността и красивата визия.

Добрина Чешмеджиева: Ще имаме разбор със социолозите в студиото, който ще демонстрира и ще влезе в един по-дълбок коментар на това, какъв е профилът на гласоподавателите, по какъв начин са дали своят вот те съгласно възрастта си и съгласно това в какво обитаемо място живеят, разнообразни елементи, които са постоянно доста забавни и дават опция да забележим цялостната картина на вота в България.
В деня на вота към 30 камери ще ви създадат съпричастни към всичко най-важно от изборите за европейски парламент в България и в чужбина.
Бъдете онлайн с всичко по-интересно към вота, който ще дефинира идващите евродепутати. Нора Арсова и Марио Гаврилов ще наблюдават за вашите сигнали и мнения. Пишете и на нашата фейсбук страница - " По света и у нас ", използвайте #евроизбориБНТ, споделяйте. Нека чуем вашия глас!
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР