В Деня на Габрово почетната книга Дарования и постижения“ беше

...
В Деня на Габрово почетната книга Дарования и постижения“ беше
Коментари Харесай

За 30-ти път в Габрово се проведе церемонията „Дарования и постижения“

В Деня на Габрово почетната книга „ Дарования и достижения “ беше допълнена с нови 160 имена на изявените и надарени габровски възпитаници и техните достижения от национални и интернационалните надпревари в областта на науката, изкуствата и спорта.

В цялостната зала „ Възраждане “ преди да връчи грамота на всеки от отличените кметът Таня Христова се обърна към децата, родителите, преподавателите и треньорите с думи на признателност за смелостта, отговорността и напъните им:

„ Благодаря, че вие сте повода през днешния ден още веднъж да преживеем една изключителна гала – богата на страсти, достижения и победи! Днешният ден е трогателен. Този ден е закодиран да бъде празник и всеки ден ще е подобен, щом имаме събрани толкоз доста изключителни, специфични, устремени, надарени и в действителност значими габровци. Вие сте нашият необикновен мотив за горделивост, тъй като поради вас и с вас светът има смисъл. Защото вие сте откриватели, създатели и спечелили. Вие сте тези, които придавате смисъл на упоритостта, управлявате достиженията, и като същински вълшебници боравите със знанието и шлифовате гения. Благодаря ви от сърце, че през днешния ден тъкмо вие сте нашите сбъднати фантазии, нашите същински дарования и достижения! “ – сподели в своето обръщение Таня Христова.

Книгата се попълня от 1994г., към през днешния ден тя към този момент включва имената на 4160 ученика,като в нея се вписват с изключение на неговите успехитеи имената на неговите преподавател, началник или треньор.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР