В деня на Ботев да положим цвета пред най-близкия паметник,

...
В деня на Ботев да положим цвета пред най-близкия паметник,
Коментари Харесай

Красимир Каракачанов с патриотично фото предизвикателство към българите

В деня на Ботев да поставим цвета пред най-близкия монумент, отдаден на паметта на починалите за Освобождението на България Въпреки пандемията, дано сведем глави пред паметта на дедите ни, извоювали нашата независимост.
Това прикани във Фейсбук страницата си заместител министър-председателят, министър на защитата и ръководител на Вътрешна македонска революционна организация Красимир Каракачанов.
Идеята на вицепремиера идва заради възбраните за събиране на огромни групи от хора, наложени от противоепидемичните ограничения, които ще осуетят обичайните Ботеви празнувания на Околчица и в цялата страна.

" Призовавам всеки българин да си направи фотография на паметника и да я качи в своята Facebook страница, в Инстаграм или Туитър. Да покажем, че и разграничени, можем да бъдем дружно и да отдадем нужното почитание на стотиците хиляди българи, които са се отрекли от персоналното и са посветили себе си на Майка България ", безапелационен е още Каракачанов в своето предизвикателство, което насочва.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР