В Деня на българската авиация и Военновъздушните сили се навършват

...
В Деня на българската авиация и Военновъздушните сили се навършват
Коментари Харесай

Три години от кацането на най-големия пътнически самолет у нас

В Деня на българската авиация и Военновъздушните сили се навършват и три години от кацането на най-големия пътнически аероплан в света ЕЪРБЪС С А-380.

През 2016 година събитието бе посрещнато с невъобразим интерес от медии и хора. Най-вече и тъй като на борда беше помощник-капитан Марио Бакалов. Именно негова е концепцията за кацането на голямата машина на Летище-София. Нееднократ само че е коментирал, че това е било негова сбъдната фантазия.

"Днес преди 3 години претърпях един извънреден ден от моя живот изпълнен с доста страсти, удоволетровение и наслада ", показа във фейсбук водачът.

В изявление пред Novini.bg Марио Бакалов разкри, че по-късно хората у нас са почнали да го разпознават и да му се радват. Пилотът постоянно се ангажира и с разнообразни събития у нас. Включва се в отбелязването на Деня на бащата във Военноисторическия музей, където беседва с децата и им разкрива тайните на гражданската авиация. За идната година Бакалов приготвя и нов личен план, който се надява да се осъществя сполучливо.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР