В деня, когато Симоне Дзадза направи своето завръщане в националния

...
В деня, когато Симоне Дзадза направи своето завръщане в националния
Коментари Харесай

Неосъществен рекорд размъти главата на Дзадза

В деня, когато Симоне Дзадза направи своето завръщане в националния тим на Италия, темпераментният нападател сподели и другата страна на характера си. При успеха на своя Валенсия над Леганес с 3:0 острието заформи скандал с треньора Марселино Торал, който го размени и по този начин му попречи да усъвършенства връх от 1944 година.

Италия избра бойците за плейофите към Мондиал 2018

Успехът затвърди второто място на „ прилепите” в Ла Лига, като те се намират единствено на точка – 27 против 28 – зад водача Барселона. В предходните шест кръга (Малага, Реал Сосиедад, Атлетик Билбао, Бетис, Севиля и Алавес)Дзадза непроменяемо се разписваше и му трябваше да вкара и против „ краставичарите”, с цел да изравни върха на клубната легенда Едмундо Суарес – Мундо. Върховото достижение датира от 1944 година, когато починалият испанец отбелязва в поредни дуели на Кастейон, Еспаньол, Селта Виго, Реал Овиедо, Сабадел, Реал Мадрид и Атлетик Билбао.

Двама отритнати от Уест Хем му оказват помощ да копае дъното

Изравняването по този начин и не се случи, защото в 72-ата минута на срещата Марселино реши да извади Дзадза от игра, лишавайки от опция да влезе в историята на Валенсия. Бившият състезател на Сасуоло, Уест Хем и Ювентус бе очевидно ядосан на треньора, като демонстративно го подмина и непосредствено пое към душовете. Наставникът от самото начало безрезултатно опитваше да спре подопечения си.

Zaza bigger than Marcelino & Valencia. pic.twitter.com/vYzYiabKUM
— M•A•J (@UltraSuristic_) November 4, 2017
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР