В делничните дни да караш ски на Мальовица, се оказва

...
В делничните дни да караш ски на Мальовица, се оказва
Коментари Харесай

Цени без конкуренция за невероятни ски изживявания на Мальовица. Важат до петък!

В делничните дни да караш ски на Мальовица, се оказва изключителна опция на доста налични и безусловно ниски цени. Целодневната въжен превоз карта за възрастен е единствено 15 лв., а за дете - 10 лв..

Промоция има и за полудневните утринни въжен превоз карти. Възрастните могат да се порадват на утринно каране на ски единствено за 10 лв. , а децата - за скромната сума от 5 лв. .

" Ние сме комплекс, който в изискванията на икономическа рецесия, се стреми да демонстрира обществено отговорно държание. Искаме да сме налични за всички българи. Например, на цена от единствено 5 лв. не можете да организирате нищо по-хубаво за детето си, с изключение на да му подарите запаметяващо се ски прекарване в едно от красивите кътчета на Рила. Срещу тази скромна сума можете да осигурите невероятна наслада на малчугана си ", сподели Янко Аврамов, представител на курорта.

Всъщност, Мальовица е като че ли комплекс, основан за фамилии с деца. На " Меча поляна " работят 2 детски влека, добре обработени са и двете писти " Улея-Стената " и " Ръждавица ". Зоната за деца е оборудвана с съвременна транспортна ски лента, която води децата до най-високата точка, като им оказва помощ да подобрят техниката на закрепване, завиване и прекъсване на ските. Предлагат се и спомагателни улеснения, като ски дрешник и самостоятелни уроци.

" За скиорите, които нямат самообладание да пристигна уикендът , предлагаме преференциална опция да избягат от огромния град, даже и през седмицата! На Мальовица предлагаме и нощно втурване на извънредно добра цена и забележете, всичко това се намира единствено на час и половина път от София ", съобщи още Янко Аврамов.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР