В декларацията се призовава за гарантиране на националните интереси и

...
В декларацията се призовава за гарантиране на националните интереси и
Коментари Харесай

ДПС иска извънредно изслушване на Василев заради Плана за възстановяване

В декларацията се приканва за гарантиране на националните ползи и реализиране на надпартиен консенсус.

Чакъров означи, че за следващ път настояването им за чуване не е включено в дневния ред за работа на Народното събрание: „ Внесеното от нас искане за чуване на вицепремиера Асен Василев за следващ път не е включено в седмичната стратегия на Народното събрание. Какво се случва с Националния проект? Премиерът Петков съобщи неотдавна, че държавното управление е внесло проекта в Европейска комисия. След това представител на комисията заяви, че сега с България се дискутира импортираният през октомври вид, т.е. няма внасяне на нов вид “.

Той дефинира като „ спешна пиар акция” извършените в резултат на настояването им за чуване дейности на държавното управление от края на предходната седмица, като засяга идването на Кирил Петков за ексклузивен съдружен съвет в Народното събрание за разискване на проекта и провелите се по неотложност съвещания на публичните препоръки към министъра на финансите разисквания на плановете в проекта, касаещи секторите превоз, опазване на здравето, енергетика, предавани онлайн.

Миналият четвъртък Кирил Петков съобщи, че в Европейска комисия е импортиран единствено разновидността на Плана, изпратен от Атанас Пеканов. Финансовият министър и вицепремиер по еврофондовете Асен Василев пък увери, че нищо няма да бъде внасяно преди публичното разискване да е минало.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР