В Държавната агенция за закрила на детето от няколко месеца

...
В Държавната агенция за закрила на детето от няколко месеца
Коментари Харесай

Елеонора Лилова: Работили са на много нива, за да се подкопае една работеща система

В Държавната организация за протекция на детето от няколко месеца получаваме разнопосочни сигнали, че в действителност тук-там се злоупотребява с името както на организацията, по този начин и на обществените служби. Това сподели в утринния блок на БТВ „ Тази заран " доктор Елеонора Лилова, ръководител на ДАЗД.

Специално за сигналите, които са от последните дни, в действителност от разнообразни източници разбирахме - да вземем за пример мои чиновници от Бургас схванаха за Сунгурларе и Карнобат от регионалния шеф на Бургас. Разбира се и от шефове на учебни заведения, както да вземем за пример в 75-то ОУ в кв. „ Филиповци ", от началници на районни ръководства по случаите, да вземем за пример Асеновград. Тоест в действителност на доста места в страната, добави ръководителят на ДАЗД.

Някои хора, както настояват в сигналите, описват на други хора, че в действителност обществените преднамерено ще вземат деца от домове и от фамилии, сподели още тя. Кои тъкмо са хората разпространявали тези неща, сега службите проверяват това и това не е единствено от момента, а се проверяват сходни сигнали от няколко месеца. На доста равнища се е работело, тъй че да се подкопае една работеща система, системата на обществените служби и това се трансферира към системата на образованието, счита още Елеонора Лилова.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР