В Държавна агенция „Национална сигурност” (ДАНС) се проведе среща под

...
В Държавна агенция „Национална сигурност” (ДАНС) се проведе среща под
Коментари Харесай

В ДАНС се проведе среща във връзка с предоставяне на информация по искане на Цацаров

В Държавна организация „ Национална сигурност” (ДАНС) се организира среща под управлението на основния прокурор Сотир Цацаров с присъединяване на заместител основния прокурор Иван Гешев, министъра на вътрешните работи Младен Маринов, основния секретар на Министерство на вътрешните работи гл. комисар Ивайло Иванов, шефа на ГДБОП-МВР гл. комисар Ивайло Спиридонов, шефа на ГДНП-МВР гл. комисар Христо Терзийски, изпълнителния шеф на Национална агенция за приходите Галя Димитрова, заместник-председателя на КПКОНПИ Антон Славчев, ръководителя на ДАНС Димитър Георгиев и заместник-председателя на ДАНС Недялко Недялков. Това оповестиха от пресцентъра на ДАНС.

Обсъдена бе координацията за осъществяване на разпоредени от основния прокурор на Република България Сотир Цацаров дейности за даване на информация за несъответствия с заявено имотно положение на лица, заемащи висши обществени длъжности.

В хода на координацията бе конкретизирано всяка институция по подготвеност да заключи без закъснение информация, съгласно поставените от основния прокурор условия, за класифициране от ДАНС и даване на Прокуратурата.
Информацията е оповестена на интернет уеб страницата на Държавна организация „ Национална сигурност”.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР