В Държавна агенция Национална сигурност (ДАНС) се е състояла среща

...
В Държавна агенция Национална сигурност (ДАНС) се е състояла среща
Коментари Харесай

Среща в ДАНС заради банковите сметки и имотите на политиците

В Държавна организация " Национална сигурност " (ДАНС) се е състояла среща под управлението на основния прокурор Сотир Цацаров, оповестиха от организацията.

Обсъдена е била координацията за осъществяване на разпоредени от основния прокурор Сотир Цацаров дейности за даване на информация за несъответствия с заявено имотно положение на лица, заемащи висши обществени длъжности.

Уточнено е какво ще прави всяка институция, по какъв начин ще се заключи информацията, по какъв начин ще се систематизира от ДАНС преди да бъде предоставена на прокуратурата.
Цацаров желае информация за банкови сметки, парцели и офшорки на лица, заемащи високи постове Главният прокурор декларира настояването си в писмо до ръководителя на ДАНС Димитър Георгиев
В среща са взели участие заместител основният прокурор Иван Гешев, министърът на вътрешните работи Младен Маринов, основният секретар на Министерство на вътрешните работи гл. комисар Ивайло Иванов, шефът на ГДБОП-МВР гл. комисар Ивайло Спиридонов, шефът на ГДНП-МВР гл. комисар Христо Терзийски, изпълнителният шеф на Национална агенция за приходите Галя Димитрова, заместник-председателят на КПКОНПИ Антон Славчев, ръководителят на ДАНС Димитър Георгиев и заместник-председателят на ДАНС Недялко Недялков.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР