В Държавна агенция Национална сигурност /ДАНС/ се е състояла среща

...
В Държавна агенция Национална сигурност /ДАНС/ се е състояла среща
Коментари Харесай

Среща в ДАНС за предоставяне на информация по искане на Цацаров

В Държавна организация " Национална сигурност " /ДАНС/ се е състояла среща под управлението на основния прокурор Сотир Цацаров, оповестиха от ДАНС.

В среща са взели участие заместител основният прокурор Иван Гешев, министърът на вътрешните работи Младен Маринов, основният секретар на Министерство на вътрешните работи гл. комисар Ивайло Иванов, шефът на ГДБОП-МВР гл. комисар Ивайло Спиридонов, шефът на ГДНП-МВР гл. комисар Христо Терзийски, изпълнителният шеф на Национална агенция за приходите Галя Димитрова, заместник-председателят на КПКОНПИ Антон Славчев, ръководителят на ДАНС Димитър Георгиев и заместник-председателят на ДАНС Недялко Недялков.

Обсъдена е била координацията за осъществяване на разпоредени от основния прокурор Сотир Цацаров дейности за даване на информация за несъответствия с заявено имотно положение на лица, заемащи висши обществени длъжности.

В хода на координацията е било конкретизирано всяка институция по подготвеност да заключи без закъснение информация, съгласно поставените от основния прокурор условия, за класифициране от ДАНС и даване на Прокуратурата.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР