В ДАНС днес се проведе среща под ръководството на главния

...
В ДАНС днес се проведе среща под ръководството на главния
Коментари Харесай

Среща в ДАНС за недекларираните имоти на политиците

В ДАНС през днешния ден се организира среща под управлението на основния прокурор Сотир Цацаров с присъединяване на заместител основния прокурор Иван Гешев, министъра на вътрешните работи Младен Маринов, основния секретар на Министерство на вътрешните работи гл. комисар Ивайло Иванов, шефа на ГДБОП-МВР гл. комисар Ивайло Спиридонов, шефа на ГДНП-МВР гл. комисар Христо Терзийски, изпълнителния шеф на Национална агенция за приходите Галя Димитрова, заместник-председателя на КПКОНПИ Антон Славчев, ръководителя на ДАНС Димитър Георгиев и заместник-председателя на ДАНС Недялко Недялков.
Обсъдена бе координацията за осъществяване на разпоредени от основния прокурор на Република България Сотир Цацаров дейности за даване на информация за несъответствия с заявено имотно положение на лица, заемащи висши обществени длъжности, оповестиха от ДАНС.
В хода на координацията бе конкретизирано всяка институция по подготвеност да заключи без закъснение информация, съгласно поставените от основния прокурор условия, за класифициране от ДАНС и даване на Прокуратурата, прецизират още от Агенцията.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР