В дъното на скандала, естествено, е замесен мъж, при това

...
В дъното на скандала, естествено, е замесен мъж, при това
Коментари Харесай

Дженифър Анистън скочи на Меган Маркъл: Долу ръцете от мъжа ми!

В дъното на абсурда, естествено, е забъркан мъж, освен това не какъв да е, а всеобщият женски любим Брад Пит! Звучи тъкмо по холивудски, нали?

Е, оказа се, че Анистън е мощно ядосана на Меган Маркъл. Оказа се, че двете от едно време не се обичат изключително, а звездата от „ Приятели “ не желае да е никаква приятелка с по-младата си колежка.

Меган изразявала нееднократно предпочитание да се изкатери бързо по пътя към славата и даже се прицелила в Брад Пит, преди да се събере с принц Хари. И макар че не е изиграла никаква роля при развода им преди 15 години, откакто той се разделил с Анджелина и малко преди да се запознае с Хари, Меган се увъртала към актьора.

Новината за нейното завръщане в Холивуд, също не бил посрещнат добре от Дженифър. Актрисата неотдавна съумя да се сдобри с някогашния си брачен партньор и разкритията, че Меган му прави „ благи очи “ много я раздразнила. Тя напряко я предизвестила да не се приближава до нея или фамилията й, написа списание „ Нова концепция “. И да стои доста надалеч от Брад.

Проблемите сред двете актриси обаче не са свързани единствено с хипотетичната война за артиста. В реалност американската принцеса нервира сътрудниците си с претенциите си за огромно завръщане в Холивуд. За никого не е загадка, че Меган има големи упоритости да се върне в киното. И да играе основни функции в хитови продукции. А статусът й на кралска персона, несъмнено ще й отвори много порти.

„ Джен е в час с цялата сага с кралското семейство. Видя по какъв начин Меган влезе в него, даде обещания на всички и след това ги напусна “, твърди неназован източник. Тя била подозрителна към всичко обвързвано с Меган, даже и с желанието й за щедрост.

„ Дженифър и сътрудниците й са работили интензивно, с цел да реализиран триумф и ще бъдат гневни, в случай че тази жена просто се появи ей по този начин и стартира да получава огромни функции, единствено тъй като е омъжена за принц “, добавя още източникът.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР