В дългосрочен план си мисля, че е промяната на политическата

...
В дългосрочен план си мисля, че е промяната на политическата
Коментари Харесай

Политолог: Ще има отлив от патриотичните организации

В дълготраен проект си мисля, че е смяната на политическата конюнктура ще докара до това патриотичните организации да осъществят избран отстъп. Това сподели пред „ Фокус “ политическият анализатор Георги Харизанов във връзка края на политическия сезон.
Според него бъдещето на обединението „ Обединени патриоти “ сигурно не е розово и на обособените патриотични обединения.
„ Много хора биха споделили, че Вътрешна македонска революционна организация има стабилно бъдеще, защото те направиха добър резултат на европейски избори. Вкараха двама евродепутати. Не съм оптимист и не бих надценил този развой. Това, което Вътрешна македонска революционна организация направи на тези европейски избори е да събере на едно място вотът на патриотичните организации, защото хората обичат да гласоподават за някого, който в последна сметка ще успее. Никой не обича да хвърля гласа си на боклука “, уточни Харизанов.
По думите му държанието им и връзките по сред им не способстват за възпирането на този развой. „ В идващия парламент, в случай че въобще патриотичните организации бъдат показани, то ще е в много по-малък размер по отношение на настоящия. Ще имат много по-малък наброй депутати. Поне в това, което виждам досега, ще е съсредоточено главно към Вътрешна македонска революционна организация. За страдание, в действителност не и за мое - нито Атака, нито НФСБ, не съумяха да влязат в ролята на ръководещи и водачи и виновни политици. Просто не им се получи “, посочи още Харизанов.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР