В дългоочакваната си реч пред световния бизнес елит на Световния

...
В дългоочакваната си реч пред световния бизнес елит на Световния
Коментари Харесай

Доналд Тръмп в Давос: Сега е най-доброто време да се инвестира в САЩ

В дълго чаканата си тирада пред международния бизнес хайлайф на Световния стопански конгрес в Давос “ Доналд Тръмп предложения вложители и бизнесмени в Съединени американски щати и разясни, че „ Америка на първо място” не значи „ Америка сама”.

Той стартира речта си с встъплението, че участва на икономическия конгрес, с цел да съставлява ползите на Съединени американски щати и показа постигнатото в страната за възстановяване на икономическия напредък и бизнес климата. „ Откакто съм определен създадохме 2,4 млн. работни места, оптимизмът на дребният бизнес пораства и безработицата спада”, уточни той.

„ Моето обръщение е просто – не е имало по-добро време до момента да се влага в Съединени американски щати. Отворени сме за бизнес и сме конкурентоспособни още веднъж. Сега е идеалното време да доведете бизнеса и вложенията си в САЩ”, сподели президентът.

„ Аз имам вяра в Америка и като президент ще поставям постоянно Америка преди всичко, също както водачите на другите страни поставят своите страни преди всичко. Но това не значи, че Америка е сама. Когато Съединени американски щати просперира, просперира света”, уточни още той.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР