В дългата нощ, в която ПП трябваше да вземе съдбоносно

...
В дългата нощ, в която ПП трябваше да вземе съдбоносно
Коментари Харесай

Петков: Мария Габриел е пример за смелостта и способностите на дамите в политиката

В дългата нощ, в която Политическа партия трябваше да вземе съдбоносно решение за втория мандат, имаше доста страсти, отзиви, квалификации. Имаше и непрецизен изказ от моя страна за госпожа Мария Габриел, по тази причина бих желал да кажа ясно персоналното си мнение за нея. Считам, че Мария Габриел е образец за смелостта и качествата на дамите в политиката. Това написа във фейсбук профила си съпредседателят на " Продължаваме промяната " Кирил Петков. 

" Дълбоки почетения към нея и към всяка дама, взела решение да трансформира политиката в предопределение. Знам какъв брой е мъчно да се решиш на тази крачка и още повече да останеш. И също толкоз добре знам какъв брой е належащо и скъпо. С такива образци имам вяра, че изпращаме мощно обръщение и мотивация повече дами да схванат, че мястото на всяка от вас е тъкмо там, където си изберете ", прибавя Кирил Петков. 

Коментарът му за Мария Габриел пристигна малко откакто тя съобщи пред публицисти, че ще направи изказване през днешния ден следобяд, само че без да прецизира тематиката, по която ще приказва. 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР