В далечно Мексико заведе Гери-Никол новото й гадже Bилиян Bълков.

...
В далечно Мексико заведе Гери-Никол новото й гадже Bилиян Bълков.
Коментари Харесай

Гадже глези Яката дупара в Мексико

 В далечно Мексико заведе Гери-Никол новото й гадже Bилиян Bълков. Вълка, както е прякорът на младежа, и Яката дупара са на сантиментална отмора в райското кътче Канкун, научи " България Днес ".

Новата звездна двойка се радва на слънце и събира загар по през целия ден. Певицата и гаджето й отпътуваха преди Великден и ще останат в крайбрежното градче още няколко дни.

Гери и Вилиян, който е някогашен на гимнастичката Xpиcтияна Toдopoвa, отсядат в къщичка на метри от морето. Цялата отмора е платена от новата възлюбена на Яката дупара. Вълка развива сполучлив бизнес, откакто кариерата му на футболист завършва. Парите не са казуса за новоизлюпения паралия. Проверка на вестника откри, че Вълка се бърка с 10 бона за две седмици на екзотичната дестинация.

Гери очевидно си пада по ритнитопковци. Преди да се залюби с Вълков, тя имаше спекулация с сътрудника си Капо Верде, който също е недоразвит гений във футбола. Близки до някогашната участничка в " Капките " признават, че изпълнителката е хлътнала крепко по Вилиян. " Не сме я виждали такава - клюкарят приятелки на варненската хала.

Гери е луда по новото си гадже и прекарва цялото си време с него. За момента изгрялата от " Х фактор " певица въобще не мисли за кариерата си. На първо място тя слага любовта, а развиването си в музиката към този момент оставя на назад във времето.

Гери и Вълка са двойка от началото на годината. Запознават се в обща компания и незабавно се харесват. Варненката и някогашният на златното момиче Християна Тодорова се появиха за пръв път дружно на сватбата на Софи Маринова. Именно на най-важния ден в живота на ромската перла Гери среща другари си с избраника си.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР