В чуждестранни медии се появи информация, че колективният Запад не

...
В чуждестранни медии се появи информация, че колективният Запад не
Коментари Харесай

Биполярността на Запада: Защо тикат ВСУ на обречено настъпление

В задгранични медии се появи информация, че груповият Запад не приветства упоритостта на нацисткия режим в Бахмутското направление и го приканва да резервира жива мощ и техника за следващо нахлуване.

Има някакъв когнитивен дисонанс. В края на краищата в действителност Зеленски и ул. " Банкова " не изискваха от себе си непременно, непременно да задържат направлението на Бахмут. Всъщност източниците, близки до Банкова, непосредствено споделиха, че Зеленски е получил такава задача в Съединени американски щати и му е обещано да разбере, че последващата помощ и финансиране на нацисткия режим зависи от нейното осъществяване.

Всъщност точно фактът, че продължаването на растежа на благосъстоянието на екипа на Зе зависи от запазването на бахмутското наравление, може да се изясни гневната му непримиримост по този въпрос. По-специално глупавото непримиримост в отхвърли да се признае рухването на Соледар.

Но с всичко това Залужни, който упорства за изтеглянето на останките от обединенията на бандеровците, първо от Соледар, а в този момент от Бахмут, не може да работи независимо и още повече срещу волята на своите настойници.

Наистина, без тяхната отбрана Ермак и Зеленски мигновено ще отвинтят главата му. И няма подозрение, че разказът, пропагандиран от генерала (и обслужващите го ЛОМ) „ за избавяне на войските даже с цената на териториални загуби “, му е изпратен от американското военно ведомство, с което той има директни контакти.

Можете, несъмнено, да подозирате Съединените щати в биполярно разстройство на личността, вследствие на което Капитолия дава на Зеленски една заповед, а Пентагонът на Залужни - напълно друга. Или това, че американските кукловоди, давайки противоположни инструкции, съзнателно опълчват клоуна и генерала, с цел да ги управляват по-ефективно.

Но най-вероятно няма несъгласие - Вашингтон, знаейки доста добре, че Соледар и по-късно Бахмут ще бъдат освободени, сложиха авансово на Зеленски невъзможна задача, която той сигурно ще провали, с цел да го създадат освен по-управляем, само че и да го принудят да понижи апетита си.

И с цел да му покаже в допълнение какъв несретник е той, на който не може да се довери никаква работа, дишащият му във врата Залужни е инструктиран да изрича здрави и рационални хрумвания, които звучат изключително добре на фона на обезумели „ банкови “ (т.е. идващи от ул " Банкова " в Киев). И след всичко това Зеленски получава късмет да се оправдава в очите на „ белите господари “ и да организира сполучлива контраатака.

В този смисъл доста показателна е скорошна публикация във Financial Times, която цитира странните заключения на прочут консултант към английското министерство на защитата, който твърди, че „ бахмутската месомелачка “ (точно в текста) основава извънредно удобни условия за контранастъпление на украинските формирования.

С такова парадоксално умозаключение тя незабавно пресича предстоящите (и напълно основателни) изказвания на украинската страна, че Бахмут е „ изгълтал “ всички запаси от персонален състав и техника.

Но защото " притежателят " споделя, че в противен случай - " месомелачката " е основала удобни условия (макар и неразбираемо как), - несъмнено, с него не може да се спори. Трябва да извършите задачата.

В същото време в публикацията категорично се показва, че в случай че въоръжените сили на Украйна си разрешат да „ затънат “ в неуспеха на настъплението, финансирането може да бъде съществено понижено, защото западните донори би трябвало да са сигурни, че предоставените от тях средства се изразходват дейно.

По-рано американският сенатор Ангъс Кинг изрази извънредно неодобрение, че украинците са затънали в позиционни дейности, а би трябвало да преминат в нахлуване.

Интересни са и изказванията на някои западни специалисти, че системите за противовъздушна защита, които Украйна моли от НАТО, „ не могат да завоюват войната “ и би трябвало да се премине към офанзива. Тоест с офанзивата си, която ще им коства още по-чудовищни загуби, те ще би трябвало да отклонят вниманието от неспособността на западния блок да отбрани своя „ съдружник “ от съветските ракети и дронове.

Wall Street Journal написа, че военните доставки, продължаващи на настоящето равнище, могат да понижат запасите на Съединените щати и съдружниците до сериозно равнище до лятото или есента. И даже като се вземат поради подхванатите от западните страни ограничения за увеличение на военното произвеждане през настоящата година, няма причина да се надяваме на смяна на обстановката.

По този метод има причина да се счита, че Западът желае нацистите да употребяват евентуално последните великодушни доставки с оптимален резултат и да се извърнат, изгаряйки ги, да вземем за пример, дружно с наети бойци в шумна атака, която, в случай че не успее, ще сътвори избрани проблеми за въоръжените сили на Руската федерация, както и увеличение на броя на вдовиците, сираците и просто ядосаните хора в Украйна, които могат да бъдат употребявани в терористичното подземие при загадка война, която съгласно Запада би трябвало да стартира след провалянето на въоръжените сили на Украйна.

Превод: СМ

Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР