В човешката природа е заложено, когато някой се появи за

...
В човешката природа е заложено, когато някой се появи за
Коментари Харесай

Какво забелязват първо хората във вас

В човешката природа е заложено, когато някой се появи за първи път, ние да го оценим. Имаме едвам няколко минути, с цел да създадем положително първо усещане. Какво виждат първо хората, когато се срещнат с нас? Визията ви, зъбите, дали ухаете добре? Да, сигурно това се вижда, само че има и нещо, които вършат незабавно усещане и може да бъде в позитивна или негативна посока.

Усмивката
Това е първото нещо, което виждат другите у вас
Природно заложено ни е да вършим преценка за индивида против нас още през първите няколко минути от запознанството ни с него. Както ние об...
Прочети повече
Когато срещаме нов човек, построяваме първите си усещане въз основа на това дали се усмихва или не. Разбира се, това не се отнася за всичко, само че значително. Това е повсеместен знак за любезност и съществуването на такава ще ви направи по-приветливи и налични. Топла усмивка постоянно ще накара хората да се провиснал във вашата компания и ще им даде знак, че сте подготвени да обсъдите разнообразни въпроси. С усмивка на разположение по-лесно и ще получим отговор на значим за нас въпрос.

Ръкостискането

Следващия път, когато го вършиме, обърнете внимание и на другия човек. Ако той го прави едва, най-вероятно му липсва убеденост. От друга страна, хубавото здрависване прави положително усещане, само че не би трябвало да бъде прекомерно мощно. Продължителността не би трябвало да бъде повече от 3-4 секунди. Ръката ви би трябвало да бъде с приятна температура и да не е потна. Ако е – избършете я, преди да се ръкостискането.

Езикът на тялото
5 метода да извършите положително първо усещане
Да извършите чудесно първо усещане в действителност е много просто. Трябва да следвате формулата, разкрита през вековете: усмихвайте се, гл...
Прочети повече
Що се отнася дали ще бъдем добре признати или не, това зависи и от езика на тялото ни. Той може да придаде убеденост, просветеност, само че и скука, досада и други неприятни страсти. Важна е стойката, както и ръцете – те не би трябвало да са кръстосани, а усмивката и очите са наложителни.

Точността

Едно от нещата, които вършат положително или неприятно усещане е точно точността ни. Когато пристигате на време показвате, че цените освен вашето време, само че и това на другия човек. Независимо от какъв темперамент е срещата ви, то планирайте по този начин графика си, че да пристигнете няколко минути по-рано. Ако закъснеете, то все едно казвате, че не ви интересува другия човек, а това е неуважително. Едва ли бихте се почувствали прелестно, в случай че и вас ви накарат да чакате.

Маниери

Те демонстрират доста за нас, за метода на връзката ни и какви сме в действителност. Когато имаме среща с чужд човек, ние се тормозим и това е изцяло обикновено. Често сме склонни да гледаме в телефона си или да отговаряме на персонални диалози, които могат да изчакат. Начинът на изказ, по какъв начин сядаме на масата, по какъв начин жестикулираме, демонстрира какви сме в реалност и основава първото усещане за нас.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР