В читателски коментар, който получихме за наша публикация, е изваден

...
В читателски коментар, който получихме за наша публикация, е изваден
Коментари Харесай

Неясно гражданство, име и възраст на Мис България

В читателски коментар, който получихме за наша обява, е изваден документ от Българската федерация по спортни танци, който и сами виждате. И който сочи, че поданството на новата Мис България е „ друго ”, т.е. не е българско. Освен него, евентуално е заменено и името й. Тя беше показана като Елизабет на състезанията Мис Варна и Мис България, които завоюва, а и в този документ се вижда, че в действителност е Елизавета. Кравец.

 



 

И най-после, журналистката Ирина Иванова откри още пробойни в данните, които бяха показани публично за най-хубавото момиче в страната тази година: „ Ако в този момент е на 17 или на 18, по какъв начин може през 2019 година, когато също е взела участие в състезанието Мис Варна - на фотографията с черния бански на звездички - да е била на 16??? Така написа в текста под фотографията й с банския. Променила си е възрастта ли? Тогава или в този момент?

 

Мира Матева, която провежда състезанието във Варна тази година, споделя, че момичето живее във Варна от 10 години. На един от скрийншотовете по-долу, където четем, че Елизавета Кравeц е новото лице на Мол Варна, написа, че на състезанието Мис Варна 2019 тя е спечелила купата Мис Интернет Варна 2019 и че от 3 години живее във Варна, т.е. от 2016.

 

Поправете ме, в случай че бъркам, само че от 2016 до 2023 година са минали 7, не 10 години. Момичето, че е красиво, е красиво, само че в случай че може някой да обясни тези дребни детайлности ей по този начин, с цел да не е всичко отново някакво мазало от полуинформация. За едно и също момиче ли става въпрос? Ако имам вяра на очите си - да ".

 

На всичко от горната страна, погрешна се оказа и информацията, че момичето с неразбираемо име и възраст, а евентуално и поданство, НЯМА да учства на Мис Свят, както беше оповестено. Там ще бъде също варненка, само че Кристияна Йорданова, на 25 година Тя завоюва това право още през декември предходната година.

 

 

 

Мария Пенчева

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР