В читалище „Никола Вапцаров” беше даден старт на XIX-ия Международен

...
В читалище „Никола Вапцаров” беше даден старт на XIX-ия Международен
Коментари Харесай

Започна Банско Филм Фест - 2019

В читалище „ Никола Вапцаров” беше даден старт на XIX-ия Международен фестивал на планинарското и рисково кино, оповестиха от пресцентъра на Община Банско.

В приветствието си при откриването, кметът на Община Банско Иван Кадев пожела триумф на уредниците на Банско Филм Фест, които са селектирали впечатляващи заглавия. „ Вярвам, че ще продължите да работите за одобряването му като най-мащабния кино фестивал за рискови спортове, планини и завършения освен в България, само че и в Европа, а за какво не и с по-сериозни заявки”, сподели кметът. Тази година Банско Филм Фест ще продължи до 24 ноември. В програмата на фестивала са включени 100 кино лентата от 35 страни. В съпътстващата стратегия има изложения, демонстрации и специфични акценти.

Банско събра най-красивите дами на планетата

Ден преди формалното разкриване стартира специфичната стратегия за деца – Банско Филм Фест KIDS. Събитието ще срещне публиката с най-хубавите и настоящи приключенци и ектремни персони в света и събира международния хайлайф на outdoor интензивностите. Програмата на фестивала включва 15 мотивационни презентации и работилни от задгранични и български посетители. Президент на Международното Жури е рисковата режисьорка, алпинистка и пътешественичка Елиза Кубарска от Полша.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР