В Чили откриха 25-метров геоглиф на хуманоид с три пръста

...
В Чили откриха 25-метров геоглиф на хуманоид с три пръста
Коментари Харесай

В Чили откриха 25-метров геоглиф на хуманоид с три пръста

В Чили откриха 25-метров геоглиф на хуманоид с три пръста …В пустинята Атакама (Atacama), в северната част на Чили, е открит огромен геоглиф под формата на хуманоидна фигура с три пръста (HiddenTruth.site).Първо той бил забелязан на картите на Гугъл Earth, а по-късно и в действителността. Откритието се оповестява на чилийския уебсайт FICCV.

 Новооткрития геоглиф
Новооткрития геоглиф Фигурата на трипръстия хуманоид се намира покрай село Уара (Huara), район Тарапак (Tarapacá). Дължината на геоглифа е 25 метра. Той, сходно на други антични геоглифи по тези места, е основан посредством изстъргване на горния пласт на каменистата почва.

 Геоглифът с подчертани контури, с цел да се видят границите му
Геоглифът с подчертани контури, с цел да се видят границите му Преди тази находка, най-известният хуманоиден геоглиф в Атакама е по този начин нареченият Гигантът от Атакама, който е дълъг 119 метра. Той също е странна фигура, само че ръцете и краката му са изобразени просто като пръчки, без пръсти.

 v3 1 - В Чили откриха 25-метров геоглиф на хуманоид с три пръста
Някои уфолози незабавно виждат връзката сред трипръстия геоглиф и фамозните мумии с три пръста от пустинята Наска. A дистанцията от Наска до Уара е единствено към 800 км.
Четете още: Загадката на необикновените скелети на колоси от племето МочеСпомнете си, че през лятото на 2017 година, във всички международни медии бяха оповестени вести за странната мумия с три пръста, която перуански аграрни производител откри в пустинята Наска. Мумията има необикновена скелетна конструкция и се отличава с това, че има по три пръста на ръцете и краката.

 v4 1 - В Чили откриха 25-метров геоглиф на хуманоид с три пръста
Мумията е поръсена с някакъв тип бял прахуляк. Скоро, още няколко странни мумии са открити по същите места.

 v5 - В Чили откриха 25-метров геоглиф на хуманоид с три пръста
Тези мумии притеглят изключително вниманието на няколко откриватели.

 v6 - В Чили откриха 25-метров геоглиф на хуманоид с три пръста
Според техните уверения, мумията не е подправена. Те настояват, че даже са намерили човешка ДНК, което значи, че съществото не е извънземно. Въпреки това, няколко учени незабавно вършат изказвания, че трипръстата мумия е на ниска цена подправен, събран от разнообразни човешки кости. А перуанските учени били изцяло възмутени, че сходни открития дискредитират националната просвета.Тези нападки не отхвърлят откривателите да изследват мумиите. Те не престават да твърдят, че мумиите са достоверни, показвайки многочислени резултати от сканирането им на ЯМР и друго здравно съоръжение.Както и откритите части плът, мазнини и други органични субстанции в останките.
Hidden truth
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР