В Четвърто РУ продължава разследването по образувано досъдебно производство срещу

...
В Четвърто РУ продължава разследването по образувано досъдебно производство срещу
Коментари Харесай

Познавате ли тези хора? Свидетели са на престъпление СНИМКА

В Четвърто районно управление (на МВР) продължава следствието по формирано досъдебно произвеждане против четирима мъже, нанесли побой над млад пловдивчанин. По случая Министерство на вътрешните работи търси подпомагане за определяне на самоличчността на мъж и жена, станали очевидци на експанзията.

Припомняме, че след извършени голям брой оперативни и издирвателни дейности те бяха арестувани за нападението, осъществено в ранните часове на 26 февруари т.г.  на автобусна спирка на бул. „ Цар Борис III Обединител ” в регионалния град и привлечени като обвинени от Районна прокуратура – Пловдив.

Работата по документиране на случая продължава в  изпълнение на напътствията на наблюдаващия делото прокурор. В тази връзка е належащо проверяващите да снемат пояснения от станалите очевидци на случая момче и момиче, чиято идентичност към момента не е открита.

Гражданите, които ги разпознават от предоставените фрагменти, могат да могат да алармират в дежурната част на районното ръководство на тел. 032/932 004.

Анонимността е обезпечена!
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР