В четвъртия сезон от Игри на волята жените са силни

...
В четвъртия сезон от Игри на волята жените са силни
Коментари Харесай

Мира от Игри на волята разкри на какво се дължи идеалната ѝ фигура и има ли силикон по себе си

В четвъртия сезон от " Игри на волята " дамите са мощни и единни, а мъжете неведнъж са основните участници в елиминациите.

Така ще се случи и тази седмица след номинацията на Генчо и Георги от племето на " Непобедимите ". Решаващият глас беше на капитана Мирослава, а решението ѝ да прати Жоро на борба, стана мотив за обиди и квалификации от страна на почитателите, предава " Телеграф ".

" Плоскодънна стопанка ", " Червените дами са в топ 3 за най-тъпи дами в България ", " Лицемерка ", " глупава кокошка " и впрочем обиди четем по адрес на Мирослава онлайн. Един фен даже обобщава, че това бил сезонът на " кучките ", визирайки и обстановките в другите племена.
                             

А дали ѝ пука на Мирослава от всичко това? Ами, не! Дори в противен случай. Тя към този момент се радва на близо 17 хиляди почитатели в Instagram, а от въпросите, които ѝ задават, разбираме, че хората повече се интересуват от това по какъв начин се поддържа тя, а не какви ги е правил Гената на Арената.

Сред последните отговори на въпроси пристигна и признанието, че Мирослава има силикон в бюста. Това е много изненадващо, тъй като Мира беше образецът за всички плеймейтки и моделки.

Мира издаде формулата за хубава фигура, като с изключение на на тренировките, тя наблягала и на хранителен режим. В селото на брачна половинка й да вземем за пример правели неповторима лютеница.

" Трябва да се храните рационално и по малко ", поучава Мира.

Въпреки всички крамоли, Мира описа, че с Генчо са в положителни връзки. Това удостовери и Генчо, който я тагна на стори с другарски коментар.
                             

Иначе със брачна половинка ѝ били женени от 11 години, а самата тя щяла да навърши 36 години след 15 дни. Мира не крие любовта към половинката си и написа под обща фотография на двамата в Instagram: " Любимият ми, единственият и най-хубавият мъж в света. Ти си премия за мен. Обичам те! ".

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР