В четвъртия кръг на Първа футболна лига Левски записа първата

...
В четвъртия кръг на Първа футболна лига Левски записа първата
Коментари Харесай

"Левски" с първа победа през сезона. Постигна я като гост на "Монтана"

В четвъртия кръг на Първа футболна лига " Левски " записа първата си победа за сезон 2020/2021. " Сините " надиграха с 4:0 " Монтана " като посетител.

Тимът от София за последно завоюва своя среща на 28 юни - против " Берое " в Стара Загора. От тогава " Левски ", който е в тежко финансово положение от началото на годината и футболистите не са получавали заплатите си за няколко месеца, натрупа 5 загуби и 1 тъждество.

В Монтана обаче " сините " съумяха да вкарат първи гол на отбора, който през сегашния сезон се завърна в елита, в 28-ата минута. Стайн Спиерингс се разписа след неточност на отбраната на " Монтана ".

4 минути преди края на първото полувреме Паулиньо направи резултата 2:0, а в 47-ата минута Спиерингс записа и втори гол на сметката си.

Снимка: Lap.bg

Крайното 4:0 за " Левски " оформи Ивайло Найденов. Той се пребори за топката на границата на наказателното поле на домакините и с неспасяем шут я прати във вратата.

Така " сините " към този момент имат 4 точки в актива си и са на 9-о място в класирането. Загубата е първа за " Монтана " през акцията. Тимът от Северозапада е 7-и с 5 точки.

Снимка: Lap.bg

В идващия кръг " Левски " посреща " Етър ", а " Монтана " гостува на ЦСКА 1948.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР