В четвъртия ден от течащата процедура по импийчмънт в Сената

...
В четвъртия ден от течащата процедура по импийчмънт в Сената
Коментари Харесай

Импийчмънтът на Тръмп: Демократите го обявиха за диктатор, искал да бъде всемогъщ

В четвъртия ден от течащата процедура по импийчмънт в Сената на Съединени американски щати конгресменът демократ Джерълд Надлър разгласи, че Тръмп е " деспот, който би трябвало да бъде отхвърлен от служба ".

" Той желае да бъде всесилен ", настоя Надлър и добави: " Той не желае да почита Конгреса, не почита представителите на волята на народа (конгресмените). "

Демократите упрекнаха Тръмп, че злоупотребява с властта си, като употребява американски запаси под формата на военна помощ за Украйна, с цел да оказва напън върху задгранично държавно управление да проверява бизнес делата на някогашния вицепрезидент Джо Байдън и сина му Хънтър.

" Само неговата воля е значима ", добави Надлър и акцентира: " Той е деспот. Това не би трябвало да продължава и това е още една причина той да бъде отхвърлен от поста. "

По-рано през седмицата Надлър разгневи републиканците в Сената, откакто упрекна членове на Републиканската партия, които гласоподаваха против призоваването на още очевидци в процеса, че са част от " прикриване " на Тръмп.

След мненията му няколко републикански сенатори, в това число основни умерени като Лиза Мъркоуски и Сюзън Колинс, обявиха, че са " афектирани " и " шокирани " от мненията на Надлър.

Тази нощ демократите завършиха с представянето на причините си пред сенаторите републиканци. По-късно през днешния ден юристите на Тръмп ще стартират да излагат защитната си защита пред Сената. /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР