В четвъртък започна обиколката на агента Мино Райола, представляващ нападателя

...
В четвъртък започна обиколката на агента Мино Райола, представляващ нападателя
Коментари Харесай

Холанд избира между Реал или Барса, но пък представителите му летят за Лондон

В четвъртък стартира обиколката на сътрудника Мино Райола, представляващ нападателя на Борусия Дортмунд Ерлинг Холанд, и бащата на играча Алф-Инге Холанд из другите европейски градове. Вчера двамата се срещнаха с представители на Барселона и Реал Мадрид.

Според канала „ Esport3 “, Райола е споделил на срещите, че футболистът желае да играе единствено за „ каталунците “ или за „ лос бланкос “.

Erling Haaland wants to play for Barcelona or Real Madrid. This is what Raiola told the club during today's meeting. [cat radio]

— Luis Llorente (@_Sportify)
Днес обаче представителите на Холанд се чакат да кацнат в Англия за диалози с други от претендентите за футболиста на Борусия Дортмунд, твърди „ Mirror “. Райола и Алф-Инге Холанд би трябвало да дойдат в Лондон и там да се видят с хора от Манчестър Юнайтед, Манчестър Сити, Ливърпул и Челси.

От Борусия към този момент публично оповестиха посредством спортния си шеф, че нямат никакво предпочитание да се разделят с норвежкия гений през идното лято, само че шансът той да остане е дребен. През лятото на 2022 година в контракта на Холанд ще се задейства откупна уговорка от 75 милиона евро и в случай че клубът възнамерява да вземе повече от това, би трябвало да го стори през идното лято. Смята се, че „ жълто-черните “ ще желаят към 1820 милиона евро за правата на норвежеца през идното лято.

England-bound ✈️
— Mirror Football (@MirrorFootball)
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР