В четвъртък вечерта в официалния профил на британската корона в

...
В четвъртък вечерта в официалния профил на британската корона в
Коментари Харесай

Грешна публикация на Елизабет II в „Туитър“ стана хит в мрежата само за 6 минути

В четвъртък вечерта в формалния профил на английската корона в „ Туитър “ се появи обява, която бе в мрежата единствено 6 минути, само че събра доста лайкове и закачливи мнения от потребителите, предава БТВ.

Публикуваният по простъпка пост съдържаше единствено една дума "Thanks " (Благодаря), само че получи 1260 лайкове и 591 споделяния.

Някои от почитателите на профила побързаха да отговорят шеговито с „ Моля, за нищо “ или с „ За мен е чест, мадам “.

Профилът на кралица в „ Туитър “ има над 4,3 милиона почитатели. Понякога той се употребява за шерване на информация от други профили на членове на кралското семейство, да вземем за пример KensingtonRoyal, който е на и Кейт Мидълтън  Кейт Мидълтън Кейт Мидълтън е родена на 9 януари 1982 година в Рединг, графство Бъркшър, Англия. Тя е най-голямата от.

В „ Туитър “ кралицата следва 534 профила, които, без подозрение, са деликатно подбрани. Повечето от тях са на разнообразни институции и държавни глави, само че също по този начин на BBC Radio 4, университета в Оксфорд, Лондонската зоологическа градина, някогашната прима балерина на Кралския балет Дарси Бъсел, както и националните тимове по ръгби на Англия, Уелс и Шотландия.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР