В четвъртък вечерта ще бъде даден отговор на най-важния за

...
В четвъртък вечерта ще бъде даден отговор на най-важния за
Коментари Харесай

Падна "маската" на Евгени Генчев: Ето какво ще трябва да търпи победителката след "Ергенът"! (ясно е, че тя е Валерия - ВИЖ ТУК)

В четвъртък вечерта ще бъде даден отговор на най-важния за феновете на " Ергенът " въпрос - коя ще бъде победителката, която ще си тръгне на разположение с Евгени Генчев?! Всъщност към този момент от дълго време е ясно и е самият факт - пианистът дава пръстена и сърцето си на Валерия Георгиева, само че, несъмнено, невярващите ще имат опцията да се уверят с очите си.

Друго обаче е любопитното - какво ще би трябвало да търпи Валерия от Евгени, тъй като до момента се говореше единствено с какво ще би трябвало да се преценява той (имайки поради пристрастеността й към животните).

Е, оказа се, че и Генчев си има тресчици за дялане, както разкриха близки до него източници. По думите им, пианистът от Пловдив има в действителност добра душа и е доста интелигентно момче, само че бил податлив към чести меланхолични положения, както и не бил изключително великодушен с парите.

Да, Евгени е от много богато семейство, само че характерът си е темперамент и въобще не го бивало да се харчи по дами. Това, несъмнено, ще би трябвало да удостовери или отхвърли самата Валерия, само че персонално Генчо си призна за първото - бил на косъм от паник офанзиви, от които се избавил с йогата.

" Йогата ме извади от това положение, което е в действителност плашещо. Понякога се затварям в себе си и имам в действителност доста стеснен кръг от хора, на които се поверявам ", разкри самият Евгени преди дни в нета.

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР