В четвъртък вечерта имаше объркване в ефира на Южна Африка,

...
В четвъртък вечерта имаше объркване в ефира на Южна Африка,
Коментари Харесай

Антон нарече Моли и Калъм „много странни“ от Love Island All Stars, тъй като бившите объркват колеги от ITV

В четвъртък вечерта имаше комплициране в ефира на Южна Африка, защото някои от актьорския състав на Love Island All Stars останаха комплицирани от дейностите на някогашните Моли Смит и Калъм Джоунс.

В началния епизод на поредицата в понеделник Моли, 30 и Калъм, 27, влизат във вилата, сякаш не знаят за присъединяване на другия в шоуто. След като влезе пръв, Калъм, който в началото се свърза с Моли в серия шест от програмата на ITV2, скоро получи задачата да реши дали да възобнови романса си или не.

За огромна изненада на сътрудниците си, някогашният скеле от Манчестър избра да се свърже още веднъж с някогашната си, вместо да се сдвои с различен островитянин. В сряда обаче Крис Тейлър даде да се разбере, че също се интересува от Моли и направи своя ход, откакто тя се скара с Калъм.

Моли, която държи опциите си отворени, до момента в който Калъм обясни същинските си планове, по-късно последва Крис до терасата за диалог, където той без да губи време да я целуне. След това объркана, разплак...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР