В четвъртък вечерта е бил запален недвижим имот на общински

...
В четвъртък вечерта е бил запален недвижим имот на общински
Коментари Харесай

Подпален е имот на общински съветник от БСП в Борован

В четвъртък вечерта е бил разпален неподвижен парцел на общински консултант от Българска социалистическа партия в Борован. Преди това той бил заплашван да не върви на сесията на общинския съвет, на която ще се избере ръководител.

" Бил е заплашван или да не участва на сесията, или да поддържа избран претендент, след което тази нощ е последвал палежът ", заяви в петък депутатът от Българска социалистическа партия Иван Иванов.

По думите му сега е впрегнат целият наказателен държавен уред, в това число и престъпният контингент, с цел да се мачкат всички неуместни на властта политици, определени общински съветници, взели участие в изборите и лица, които пазят правата на жителите.

Иванов настоя вътрешният министър да пристигна и да каже от трибуната на Народното събрание какви ограничения се вземат за откриване на причинителите.

Преди ден социалистите оповестиха, че ще сезират евроинституции за репресии след локалните избори, на които ГЕРБ още веднъж е водеща политическа мощ, въпреки и със свита поддръжка. Писмото към този момент е изпратено до посланиците на европейските страни, ОССЕ и Съвета на Европа.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР