В четвъртък вечерта доста представители от кабинета „Петков“ решиха да

...
В четвъртък вечерта доста представители от кабинета „Петков“ решиха да
Коментари Харесай

Палава СНИМКА на вицепремиера Калина Константинова нагорещи мрежата

В четвъртък вечерта много представители от кабинета „ Петков “ взеха решение да се отдадат на просвета. Премиерът и част от министрите гледаха кино нощес. Това излиза наяве от фотоси, публикувани в обществените мрежи.

На кадър се вижда, че пред постер за премиерата на кино лентата „ Петя на моята Петя “ са се събрали министър председателят, вицепремиерът и финансов министър Асен Василев, вицепремиерът по дейно ръководство Калина Константинова, министърът на нововъведенията и растежа Даниел Лорер, министърът на културата Атанас Атанасов, музикантът Иван Лечев, който бе част от Инициативния комитет, издигнал Румен Радев и Илияна Йотова за втори мандат и други, написа уеб сайтът Блиц.бг.

Малко по-късно обаче се появи и много палава фотография на вицепремиерката Калина Константинова.

На фрагмента се вижда по какъв начин мъж, който е застанал за къдрокосата депутатка, е сложил ръката си на много пикантно място по тялото на Константинова. `Палава

По всичко наподобява, че вицепремиерката се любува на случилото се, тъй като грее с необятна усмивка.Кой е мистериозният мъж по този начин и не излиза наяве.

Палавият фотос на вицепремиерката Калина Константинова обаче съумя да нагорещи мрежата.
`Палава

„ Палавият офис” 14:))) “, написа Венци Мицов, малко по-късно той пусна още веднъж фотографията, само че с надпис „ Naighty office “ и посочи: „ Така е една концепция по-добре… “.Коментар на палавата фотография на Константинова направи и политическият анализатор Виктор Димчев, само че той показа и различен фотос, който е изработен в Пловдив. На него се вижда по какъв начин изтощени лекарки от Коронавирус отделения почиват, грохнали от отмалялост.
„ Мрете ли от пандемията?
Имате ли близки, които изгубиха живот?
Някой в болница, на командно дишане?
Докато лекарите в Пловдив отдъхват в минутите успокоение с маски на лица, в София почтените спасители си вършат оргии, като тази по време на известна премиера на филм.
Едните са на война, другите са на кино.
Маските на закрито са ЗАДЪЖЛИТЕЛНИ, изключително в мола, в който Кирил Петко и компания са се снимали.
Два свята, единият е непотребен “.
`Палава

Под обявата му се появиха куп мнения.

Ето част от тях:
`Палава

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР