В четвъртък вечер ще се изиграят последните мачове от груповата

...
В четвъртък вечер ще се изиграят последните мачове от груповата
Коментари Харесай

5 отлични футболни прогнози за последния кръг от груповата фаза на Лига Европа

В четвъртък вечер ще се изиграят последните мачове от груповата фаза на Лига Европа, което дава и на почитателите на зазлозите на спортни събития една последна опция да " излъжат " букмейкърите за последно в този шампионат през 2019 година. Ето и няколко футболни прогнози от нашия екип от типстъри, които могат да са ви от изгода: 
АПОЕЛ Никозия – Севиля, четвъртък, 19:55, Лига Европа
Севиля влиза в този двубой към този момент класиран напред към елиминациите. Испанците ще пробват да запишат цялостен актив от победи в групата си от Лига Европа, откакто в 11 следващи мача не са победени. АПОЕЛ започва зле групата, само че с няколко победи след това удостовери също класирането си към елиминационната фаза, само че считам, че класата на Севиля ще направи разликата на стадион „ ГСП ”.
Прогноза : Победа за Севиля (2.05 коефициент).
ЧФР Клуж – Селтик, четвъртък, 19:55, Лига Европа
Гостите имат голове в двете си до момента гостувания в шампионата от груповата фаза. Двата отбора пък вкарват в три от последните четири мача на Селтик. В първия мач посред им дуела приключи при резултат 1:1, което ме навежда мисълта, че срещата в Румъния също ще види голове в двете порти.
Прогноза : гол/гол  (2,00 коефициент)

Гент – ПФК Олександрия, четвъртък, 22:00 часа, Лига Европа
Победа за белгийския гранд ще му подсигурява първото място в групата. Олександрия, от своя страна, няма победа като посетител в Европа до момента, а Гент е спечелил 13 от 15-те си последни мача вкъщи. Във всички съревнования като посетител Олександрия няма победа в 9 подред срещи, тъй че предлагам победа за домакина.
Прогноза : Победа за Гент на -1,50 азиатски хендикап – 1,95 коефициент.
ПСВ Айндховен – Розенборг, четвъртък, 19:55 часа, Лига Европа
Домакинът завоюва два от последните си пет мача като вкара осем гола и позволи 11 попадения. Гостът пък няма победа в последните си пет мача, откакто има два вкарани гола и позволени 10. Мачът е протоколен за двата отбора, откакто е ясно, че и ПСВ и Розенборг отпадат, само че все мисля, че холандците ще завоюват последната си среща през сезона в европейските шампионати.
Прогноза : Победа за ПСВ – 1,47 коефициент.

Еспаньол – ЦСКА Москва, четвъртък, 22:00 часа, Лига Европа
В финален мач от групата на Лудогорец, испанският Еспаньол посреща ЦСКА Москва. Домакините са сигурен продължаващ напред, до момента в който съветският гранд няма безусловно никакви шансове за продължение след злополучния тим против разградския отбор. Въпреки това, последната победа за Еспаньол е точно против Лудогорец (6:0), а в пет следващи мача „ папагалчетата ” не могат да победят. Смятам, че ЦСКА няма да приключи акцията си в Европа с проваляне, откакто загуби от този тим вкъщи с 0:2 и сигурно ще стигне най-малко до равенството.
Прогноза : Х2 – 1,72 коефициент
До края на декември Националната
лотария предлага интересен 100% начален бонус до 250 лв. (запознайте се с изискванията на този линк, 18+) . 
Не забравяйте, че спортните
залози и хазартните игри би трябвало да бъдат употребявани само за наслаждение, защото водят до пристрастяване. Разберете дали имате проблем с хазарта в този материал на Actualno.com . 

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР