В четвъртък в Северна България валежите ще спрат, а в

...
В четвъртък в Северна България валежите ще спрат, а в
Коментари Харесай

Времето: Идва студен фронт

В четвъртък в Северна България преваляванията ще спрат, а в Южна България ще продължи да вали през целия ден. Преди обяд в източните региони към момента ще духа до сдържан югозападен вятър, само че след обяд в цялата страна ще се ориентира от запад-северозапад и в Дунавската низина краткотрайно ще се усили. С него ще стартира да нахлува леден въздух. Минималните температури ще бъдат сред 3 и 8 градуса, а оптималните ще са най-вече сред 10 и 15 градуса, като по-ниски ще са в северозападната част от страната. Предстои обаче утежняване на метеорологичната конюнктура в идващите дни, излиза наяве и от известие на Пътна полиция, която излезе с апел всички водачи да бъдат деликатни в следващите 4-5 дни, защото се чакат превалявания от дъжд и сняг. 

Над планините през днешния ден ще бъде облачно с превалявания от дъжд, а над 1000 метра - от сняг. Ще духа мощен, по билата и плевел вятър от запад-югозапад. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 1 градус, а на 2000 метра - към минус 1 градус.

Над Черноморието облачността ще бъде забележителна. След обяд с превалявания от дъжд, основно по южното крайбрежие. Ще духа слаб до сдържан югозападен вятър, който до края на деня ще се ориентира от запад-северозапад. Максималните температури на въздуха ще са 12-15 градуса. Температурата на морската вода ще е 9-10 градуса. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.

На 7 януари слънцето ще изгрее в 7:57 часа и ще залезе в 17:08 часа. Продължителността на деня е 9:11 часа.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР