В четвъртък сутрин край Бургас започна акция на МВР. Всички

...
В четвъртък сутрин край Бургас започна акция на МВР. Всички
Коментари Харесай

Акция край Бургас: Намериха 8 крадени коли

В четвъртък заран край Бургас стартира акция на Министерство на вътрешните работи. Всички изходи на морския град са блокирани. Предприетите ограничения са по отношение на неутрализирането на проведена незаконна група, която се занимава с пазаруване, регистрация и продажба на първокласни коли, които са предмет на закононарушения.

По неофициална информация, на територията на област Бургас, са арестувани 8 автомобила. Те са част от канал за пазаруване, пререгистрация и продажба на лукозони транспортни средства. Според източници на Нова тв колите са крадени от чужденци в Бургаско или от вътрешността на страната. Организираната незаконна група пренабивала номера на рами, изготвяла неистинен документи и пререгистрирала колите. Голяма част от тях са продавани на територията на страната, други отвън граница. В момента се разпитват очевидци. Очаква се публична информация.

В интервенцията вземат участие чиновници на Главна дирекция на Национална полиция, регионалните дирекции на Министерство на вътрешните работи в Бургас и Варна. Акцията се организира под управлението на Окръжната прокуратура в Бургас.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР