В четвъртък стартира груповата фаза на втория по сила европейски

...
В четвъртък стартира груповата фаза на втория по сила европейски
Коментари Харесай

7Sport с прогнози за мачовете от Лига Европа

В четвъртък започва груповата фаза на втория по мощ европейски клубен шампионат – Лига Европа. Сайтът за спортни вести в своя раздел за футболни прогнози ще предложи препоръки за залагания на съвсем всички мачове от Лига Европа, в това число и на българските тимове ЦСКА и Лудогорец.

Както е известно през този сезон в груповата фаза България ще има двама представители в груповите стадии на шампионата. Това не се е случвало от 10 години насам и вниманието на българския футболен почитател към шампионата ще е нараснало. Затова ще се търсят и доста футболни прогнози, като в уеб страницата на 7Спорт ще намерите богата информация и разбори за дуелите от шампионата. В четвъртък от 19:55 часа ЦСКА посреща румънския първенец Клуж. „ Армейците “ са в сложна група дружно с тимовете на Рома и Йънг Бойс, тъй че ще преследват успеха против Клуж на „ Васил Левски “. ЦСКА се показва доста мощно в шампионата и има четири победи в четирите си мача в квалификациите. Съставът на Клуж пък е изиграл два дуела в шампионата досега, като отстрани КуПС от Финландия и Юргорден от Швеция, с цел да влезе в групите. Румънският отбор има стойностен тим, който ще затрудни ЦСКА, само че „ алените “ имат своите шансове да завоюват дуела.

Два часа по-късно – от 22:00 ч., тимовете на Лудогорец и Роял Антверп излизат един против различен в Разград. За поредна година българският първенец е част от най-хубавите тимове в Европа. Този сезон Лудогорец още веднъж ще се стреми да прескочи груповата фаза на ЛЕ, като за противници ще има още тимовете на ЛАСК Линц и Тотнъм. Футболните прогнози в уеб страницата на 7Спорт може би ще са за победа на Лудогорец, който има доста по-голям опит в европейските клубни шампионати от своя конкурент. Припомняме, че Лудогорец се класира за груповата фаза на шампионата след триумф над Динамо Брест с 2:0 на плейофите, до момента в който Роял Антверп стартира присъединяване си непосредствено от тази фаза на шампионата.

В четвъртък ще има още доста забавни срещи от Лига Европа. Ще се изиграят цели 24 мача по европейските терени. От 19:55 часа най-интригуващите дуели са сред Наполи – АЗ Алкмаар и Рапид Виена – Арсенал. Ще бъде забавно по какъв начин ще започват клубовете от топ шампионатите в Европа. Арсенал ще има сложен тест във Виена на коравия Рапид, до момента в който Наполи е любимец против АЗ Алкмаар съгласно множеството прогнози.

В 22:00 часа ще стартира едно от дербитата в първия кръг на груповата фаза – Селтик против Милан. „ Росонерите “ играят доста мощно през новия сезон и ще преследват нов триумф в Глазгоу. По същото време Тотнъм посреща ЛАСК Линц, а Виляреал е хазаин на съветския гранд ЦСКА Москва.

За да научите всички резултати от мачовете в Лига Европа този четвъртък, може да последвате формалната страница на 7Sport в Фейсбук /, в която се отразяват най-актуалните спортни вести от целия свят и ще разберете първи по какъв начин са приключили огромните дербита по европейските терени. За тези които употребяват другите обществени мрежи, може да последвате формалните профили на уеб страницата в:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР