В четвъртък ще се изиграят последните мачове от груповата фаза

...
В четвъртък ще се изиграят последните мачове от груповата фаза
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Всички мачове от последния кръг в Лига на конференциите

В четвъртък ще се изиграят последните мачове от груповата фаза на Лигата на Конференциите. Голяма част от групите са към момента заплетени и не се знае кой ще продължи. ще следи за вас резултатите и голмайсторите онлайн.

В най-интересните мачове може да следим РФС - Фиорентина, като италианският тим е на втора позиция и би трябвало да победи наложително и да се надява на неточност от Башакшехир, с цел да успее да завоюва групата и да прекочи един кръг на елиминациите. Група D е една от най-интересните, откакто първи е Ница с 8 точки, а Партизан е втори със същия актив. На трета позиция е Кьолн със 7 пункта. Германците посрещат Ница вкъщи, като при победа сигурно не престават, а при тъждество, би трябвало да се надяват Партизан да сбърка против Кьолн.

Уест Хем гостува на ФКСБ в мач без значение за англичаните, които са първи в група B с цялостен актив от точки -15. ФКСБ са последни с 2 пункта и няма по какъв начин да продължат напред, до момента в който Силкеборг и Андерлехт в същата група се изправят един против различен в пряк мач за класиране.

Всички мачове от последния кръг на Лигата на конференциите:

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР