В четвъртък се очаква народните представители да обсъдят искането за

...
В четвъртък се очаква народните представители да обсъдят искането за
Коментари Харесай

Депутатите ще гласуват исканата оставка на Никола Минчев

В четвъртък се чака народните представители да обсъдят настояването за оставка на ръководителя на Народното събрание Никола Минчев.

Искането за оставка на Минчев бе импортирано в сряда, зад него застанаха " ИТН ", Движение за права и свободи, ГЕРБ и " Възраждане ". Справка на парламентарния уебсайт сподели, че 120 са депутатите от " ИТН ", ГЕРБ-СДС, Движение за права и свободи и " Възраждане ", които са внесли настояването за предварително освобождение на ръководителя на Народното събрание Никола Минчев.

Според правилника настояването за оставката ще се разиска и гласоподава в Народното събрание в четвъртък. Движение за права и свободи поддържа настояването за оставката на ръководителя на Народното събрание Никола Минчев , съобщи ръководителят на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ. „ С дребни хитрувания в тази комплицирана политическа обстановка не оказваме помощ на никого ”, добави той.

" Демократична България " отхвърли на ГЕРБ поддръжка за вота на съмнение и ще поддържа ръководителя на Народно събрание Никола Минчев.

Нова коалиция желае да в профил ръководителя на Народното събрание Никола Минчев, уточни ръководителят на ПГ на Продължаваме промяната Андрей Гюров в декларация на партията.

Ако тази коалиция има болшинство, то тогава този парламент е привършен откъм наличие. Мафията още веднъж е в политиката. Ние сме на война с мафията. И ще я продължим. Тук, на улицата, на избори, декларира Гюров.

В сряда Политическа партия ГЕРБ внесе искане за избор на съмнение на държавното управление на Кирил Петков , както и искане за промени в Изборния кодекс. Българска социалистическа партия и Демократична България отхвърлиха на ГЕРБ да поддържат избор на съмнение, за него се оповестиха Има Такъв Народ, Движение за права и свободи и Възраждане и вносителите Политическа партия ГЕРБ.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР