В четвъртък Съединените щати обявиха нови санкции срещу Иран относно

...
В четвъртък Съединените щати обявиха нови санкции срещу Иран относно
Коментари Харесай

Решено! САЩ налагат нови санкции срещу Иран

В четвъртък Съединените щати оповестиха нови наказания против Иран по отношение на нарушение на човешките права от редица ирански чиновници и субекти, оповестява Ройтерс.

Държавният департамент означи, че глобите са ориентирани към съдии, участващи в процеса на Навид Афкари, който беше наказан на гибел по-рано този месец и екзекутиран, както и към тези, свързани с ареста на американския жител Майкъл Уайт.

" Действията, подхванати през днешния ден от Съединените щати, разобличават иранските революционни съдилища и техните съдии за това, което в действителност те са: принадлежности, предопределени да постановат бруталната идеология на иранския режим и да потискат несъгласието. Те не ползват заслужено правораздаване, а по-скоро се стремят да лишат иранския народ от подобаващ развой, както и от неговите човешки права и съществени свободи. Същата тази система на неправда задържа непозволено трима американци: Бакер и Сиамак Намази и Морад Тахбаз. Ще продължим да поставяме всички старания да ги приберем вкъщи ", се показва в изказването на Държавния департамент.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР