В четвъртък събития и хора ще ви помогнат да намерите

...
В четвъртък събития и хора ще ви помогнат да намерите
Коментари Харесай

Ще имате желание да научите повече за миналото

В четвъртък събития и хора ще ви оказват помощ да намерите най-хубавото позволение на проблеми, които са ви основали моменти на суматоха през последните дни.

Най-вероятно те ще имат битов или заможен темперамент. Един противен спор с мъж, който е от кръга ви другари или познати ще ви натовари прочувствено, заради осъзнаването на обстоятелството, че е могъл да бъде избегнат. През този ден ще имате предпочитание да разберете повече за събитие от близкото ви минало, чието развиване за вас е останало мистерия. Някои от вас ще имат мотив за събиране в дома си обвързвано с момиче или с млада жена.

ЛЮБОВ: Интересно развиване през днешния ден ще има флирт или любовна връзка на работното ви място (ако имате такава). Днес може да разговаряте с колегата си за значими бъдещи проекти свързани със основаването на семейство.

Овен

Постарайте се любовните ви връзки да не се усложняват и да остават приятни. Благоприятни са годежите и взимането на витално значими решения. Възможно е да постъпите безогледно при основаването на настоятелен връзки.

Отначало обмислете няколко крачки авансово, а по-късно към този момент сключвайте споразумение.

ъзможни са дребни парични приходи. Поглезете себе си и домашните, купете движимост, за която от дълго време сте си мечтали.

Телец

Днес може да измамите упованията на сътрудниците си и да загубите тяхното доверие. Представителите на този знак може да се отличават с безразсъдството си.

Възможно е толкоз да се вглъбяват във вътрешния свят на своите мисли и усеща, че може изцяло да не осъзнават ставащото в близост или да не се интересуват от него.

Изпитвате цялостната убеденост, че можете да намерите решение на всякаква задача, анализирайки я разумно и поредно. Болшинството Телци получават опция за повишение на материалния си статус.

Близнаци

Любовта и нежността за вас са всичко, само че заради липса на откровеност и искреност няма да сте изключително щастливи в любовта. Възможно е да сте намусени и депресирани заради фамилни неуредици.

Може да очаквате максимален триумф в бизнеса или в специалностите, свързани с публичната работа.

Природната ви благотворителност, а също любовта към разкоша и екстравагантността, могат да ви създадат дебитор.

Рак

Ако любовните ви връзки към този момент са безсмислени и изцяло са изчерпани, не би трябвало да се противите на раздор, защото в противоположен случай самите вие може да се превърнете в затруднение към щастието си.

Сега сте склонни да постъпвате прекомерно импулсивно и от време на време безогледно. Раците може да бъдат недоволни от това, че им се разпореждат прекомерно огромни отговорности, в сравнение с това допускат длъжностните отговорности.

Ако обмислите и прецените авансово всичко, то може да получите облага.

Лъв

Романтичните ви и брачен връзки се нуждаят от вашето внимание. Ако са зародили някакви проблеми, то в този момент е времето за тяхното споразумяване. Смирете гордостта си и признайте своите неточности.

Възможни са проблеми в работата, само че притежавате задоволително сила, с цел да извършите доста и да постигнете триумф.

Като че ли финансовите ви каузи потеглят добре, само че въпреки всичко парите няма да стигат за всичко.

Дева

Може да се окажете в центъра на събитията и да имате огромен триумф измежду поклонниците си. Помага ви вродената ви дарба да се справяте с страстите.

Напълно евентуално е да изстинете към предходния жанр активност. Дръжте в ред документите си, с цел да не ви изненадат непредвидени неприятности.

Везни

Възможно е да не оценявате действително връзките си с обичания човек, взимайки мечтаното за фактически. Отделете повече внимание на околните си хора, защото заради вашата липса на искреност се оформя известно отдалечаване и недоумение.

Днес ви е извънредно мъчно да коцентрирате вниманието си и да се концентрирайте в работа си. Всякаква покупка може да бъде несполучлива.

Скорпион

Този ден е обвързван с неприятни вести от обичани хора и провокации от противниците. Нарасналите ви упоритости, вашето самомнение и студенина могат да ви донесат доста неприятности.

Всички стартирани през днешния ден каузи, се развиват сполучливо. Не са изключени спорове с проверяващи организации и представители на властта.

Стрелец

Гледайте самоуверено в бъдещето, допустимо е ново другарство. Възможно е да посъветвате децата си по какъв начин да се отнасят с новите си познати. Главното е да не се скарате с началството и тогава обстановката се усъвършенства.

В фамилните връзки може да чувствате мощно привличане и огромни несъгласия. Вероятно е през днешния ден да получите наведнаж няколко забавни оферти за работа. Не бързайте с отговора.

Мнозина са обезпокоени от неустойчивостта на финансовото състояние. Материалното състояние на доста Стрелци се усъвършенства.

Козирог

Днес възприемате ясно достолепията и минусите на своя сътрудник. Налага се да решите кое е по-важно за вас – да бъдете свободни или обичани. Предстои ви доста лутане и безпокойства.

Възможни са проблеми заради недостоверна информация, голям брой срещи и телефонни диалози. Може да повишите престижа си в образователния и работен колектив.

Не си коства точно в този момент да прилагате реформаторски способи и да се стремите към нововъведения. Възможно е подпомагане и помощ от страна на другари и родственици.

Водолей

Не би трябвало прекалено много да се предавате на фантазии, с цел да не бъдете уязвими. Препоръчва ви се да се отървете от нездравословните привички, гордостта си и високомерието.

Възможно е да ви се наложи да приложите всичките си сили и средства за постигането на мечтаната самостоятелност в личните действия.

Оптимизмът ви, лекотата в общуването и персоналното омагьосване обуславят редица положителни обстановки, които в бъдеще да доведат до облага или да покачат престижа ви.

Риби

Влюбените Риби ги чака удобен ден, само че към вечерта може да останат недоволни от себе си заради несъответствието от упованието с действителността.

Избягвайте егоистичните и настойчиви хора, защото в противоположен случай може да изпаднете в тежка взаимозависимост от тях. Не се поддавайте на въздействие извън и не се разкривайте пред другите.

Отстоявайте престижа си в работата и в дома си. Проявете пестеливост, защото кесията ви доста отънява заради непланирани разноски.

dunavmost.com
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР