В четвъртък принцът и принцесата на Уелс посетиха Copper Box

...
В четвъртък принцът и принцесата на Уелс посетиха Copper Box
Коментари Харесай

Кейт Мидълтън блесна във винтидж сако на Chanel!

В четвъртък принцът и принцесата на Уелс посетиха Copper Box Arena в олимпийския парк Queen Elizabeth, където участваха в събитие, наречено Coach Core, което тази година чества 10-та си годишнина.

Изглеждайки зашеметяващо както постоянно, Кейт удиви тълпата, облечена в обикновен черен панталон и красиво винтидж синьо сако от туид на Chanel.



Кралската фондация започва програмата Coach Core през 2012 година в отговор на протестите в Лондон и с цел да способства за наследството от Олимпийските и Параолимпийските игри в Лондон през 2012 година От тогава насам самостоятелната благотворителна организация е подкрепила над 750 младежи в неравностойно състояние, които биват записани на стаж при спортни треньори. Това им разрешава да стартират кариера в спорта, да се включат още веднъж в образованието и да покачат равнищата си на физическа интензивност.



Сега благотворителната организация гледа напред към идващите 10 години, подкрепена от своите посланици, в това число капитана на Манчестър Сити Стеф Хотън, 6-кратния олимпийски медалист Макс Уитлок, тенис легендата Джуди Мъри и известния треньор по гимнастика Скот Хан.


 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР