В четвъртък, планетата МЕРКУРИЙ сменя своето място, преминавайки от консервативният

...
В четвъртък, планетата МЕРКУРИЙ сменя своето място, преминавайки от консервативният
Коментари Харесай

Джина Василева: МЕРКУРИЙ ВЪВ ВОДОЛЕЙ - slava.bg

В четвъртък, планетата МЕРКУРИЙ сменя своето място, преминавайки от консервативният КОЗИРОГ в свободолюбивият ВОДОЛЕЙ. Меркурий, прочут още като Хермес, е шеф на знаците БЛИЗНАЦИ, ДЕВА, и 3- ти, и 6- ти дом от астрологичното колело. Той е медиаторът сред хората и боговете. Комуникация, другарство, говорене, търговия, ходатайство, братя и сестри, близко обграждане. Всичко, което се движи, реалокира от едно място на друго е подвластно на тази планета.

Поради това тя е доста, доста значима в нашето всекидневие, като работа и обичай. Как изучавам? Как мисля? Как се пазарувам и контрактувам? Как одобрявам и схващам информацията? Това са въпросите, на който можем тъкмо да си отговорим в случай че знаем в кой знак е
ситуиран Меркурий в нашата рожденна карта.

В тялото планетата се свързва с нервната система, дланите и ръцете, плешките и раменете, белите дробове.

Всяка планета е ориентир, посредством който ние, хората можем да тълкуваме и интерпретираме избрани благоприятни условия в/ от нашият живот, с помощта на цикличното двежение на планетите и архетипното значение, което сме им придали.

Пример: Ако Вашият Меркурий е в символ Скорпион, то Вие ще се пробвате да контролирате и владеете ситуацията. А от там и самооценката Ви ще зависи от това, какъв брой тъкмо "дърпате конците " във всяка обстановка и така нататък Твърде емоционолният Ви метод към другите хора и желанието Ви да се налагате непременно не постоянно ще работи във Ваша изгода. Добро изложение на това състояние е занимание/работа в банковата сфера, следствие, окултизъм.

Ако Вашият Меркурий е в символ Дева /отлично положение- на трон/, то всяка информация ще е детайлно прегледана и обработена. Документите ще са оценени точно и самооценката ще бъде въз основата на добре свършена работа. Възможно е хората да не харесват рецензията Ви /по- скоро градивна/... само че, това си е техен проблем. Вие няма да бъркате в оценките за себе си и другите. Анализ, търговия, образуване и писане са отлични благоприятни условия за Вас.

ВОДОЛЕЙ: Идивидуалност, самостоятелност, човещина, досетливост, алтруизъм, екстравагантност, интуитивност, само че и своенравие са най- общите характерности на знака.
Периода,през който Меркурий минава през знак Водолей,ще е добре да мислим и действаме ексцентрично. Да търсим разнообразни подходи в връзката. Да предложим неповторимите си умения /ако имаме такива/. Контактите ни с хората на статуквото няма да са най- приятните, само че в случай че се наложи... ще би трябвало. Това е интервал през, който може да ни озарят хрумвания за бъдещето. Да им обърнем внимание. Колкото по- ексцентрични са, толкоз по- добре. Защото Водолей, се свързва със сбъдването на фантазии.

Но деликатно, тъй като са вероятни и неприятни, неочаквани обрати, поради пагубното ни държание. Прекрасен интервал за хора, който работят/ занимават с нововъведения, техника, просвета, астрология, телевизия, с съвременни неща и други Период на нови благоприятни условия и хрумвания за инфлуенсъри, за хора, които работят посредством обществените мрежи и други новаторски схеми.

За Зодия/ Асцендент: Близнаци, Везни и Водолей интервалът е доста добър. Умът ще работи насочен към бъдещето. Изборите ще са рационални, даже в случай че са свързани с промени, тъй като интуицията ще работи на високи обороти.

На знаците: Телец, Лъв и Скорпион ще им се наложи да се поразмърдат, в случай че желаят да наложат някакви свои визии.

Период, в който, в случай че сме гогови да покажем своето неповторимо мислене и деяние, можем единствено да спечелим.

"Хермес /Меркурий/, ти, който пред всички други богове си най- обичаният компаньон на индивида "

Омир, "Илиада "
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР