В четвъртък Олимпиакос направи огромна грешна стъпка в Евролигата, след

...
В четвъртък Олимпиакос направи огромна грешна стъпка в Евролигата, след
Коментари Харесай

Наказаха Везенков и компания заради загубата от Барса, търсят заместник на Принтезис

В четвъртък Олимпиакос направи голяма неверна стъпка в Евролигата, откакто отстъпи с 55:76 на Барселона като хазаин в мач от 21-ия кръг на най-комерсиалния баскетболен шампионат. Играчите на Дейвид Блат не съумяха да намерят ритъма си на игра и записаха най-слабия си мач до този миг.

Именно поради това треньорът Дейвид Блат наказа състезателите си с подготовка. Те не получиха почивен ден в петък, както беше планувано, а се събраха в Олимпийския комплекс " Фалиро " за подготовка и видео анализ. Към заниманията не се причисли Костас Папаниколау, който не е изцяло възобновен от контузия в коляното.

В гръцките медии заваляха вести за привличане на нови играчи, като главното изказване е, че би трябвало да се откри заместител на гръцкия национал Йоргос Принтезис.

Утре от 15:30 часа Олимпиакос гостува на Ифистос Лимнос в мач от 16-ия кръг на гръцката баскетболна лига. Александър Везенков и неговите съотборници са водачи в класирането с 29 точки, а Ифистос Лимнос се намира на осма позиция с 23 точки.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР