В четвъртък около обед в РУ-Несебър е била подадена жалба

...
В четвъртък около обед в РУ-Несебър е била подадена жалба
Коментари Харесай

17-годишната, подала жалбата за изнасилване, доброволно влязла в хотелската стая с Коцето

В четвъртък към обед в РУ-Несебър е била подадена тъжба от 17-годишно момиче, което твърди, че Коцето е направил с нея насилствени полови дейности в стая в хотела, която той обичайно наема всяко лято наоколо до ресторант в Слънчев бряг.
Тя обаче напълно умерено разказала пред полицията, че от месеци е в компанията на артиста и се движела на всички места с него безусловно непринудено. В четвъртък през нощта Коцето имал присъединяване в Приморско, откъдето се прибрал към 5 ч. призори. Шофьорът му паркирал автомобила пред хотела. Непълнолетната е била с Коцето и непринудено е влезнала в стаята му, твърди самата тя, написа novini.bg.

 
                             

Момичето се жали, че в стаята била насилена, само че близки на Коцето описаха пред Hotnews.bg, че в действителност жертвата е той. Вероятно е хубавелката или нейни родственици да имат желание да изнудват Коцето за пари.
Коцето е дал показания, в които твърди, че се е радвал на компанията на 17-годишната от месеци изцяло непринудено от нейна страна.

 

 
                             

 
                             

" Доколкото го познавам, Коцето е доста, доста любезен мъж. Страхотен джентълмен. Никога не би си разрешил да напрарви нещо такова ", споделя непосредствен до Коцето пред екипа ни.

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР