В четвъртък най-големият профсъюз в Германия разкритикува изпълнителния директор на

...
В четвъртък най-големият профсъюз в Германия разкритикува изпълнителния директор на
Коментари Харесай

Най-големият профсъюз в Германия скочи срещу шефа на VW

В четвъртък най-големият синдикат в Германия разкритикува изпълнителния шеф на Volkswagen Хърбърт Дийс след последните неточности и " провали " на автоконцерна. Това съобщи Reuters.

В отворено писмо до надзорния и изпълнителния съвет на VW най-големият синдикат в Германия IG Metall, представляващ служащите в немските заводи на автоконцерна, упреква мениджмънта на компанията за техническите проблеми при новия Golf 8 и електрическия автомобил ID.3, неточности в други области като оправянето с рецесията и пострадването на обществения имидж на автопроизводителя от Волфсбург. „ Този ​​лош имидж в обществото унищожава граденото с десетилетия доверие на клиентите и по този метод заплашва работните места “, се споделя в писмото, оповестено в четвъртък на уеб страницата на синдикатите. В него профсъюзът непосредствено се обръща към изпълнителния шеф Хърбърт Дийс, питайки го кой е виновен за техническите и маркетинговите проблеми. От Volkswagen отхвърлиха коментар.

„ Кой носи отговорност за продуктовата злополука на сегашната моделна гама. И по какъв начин желаете да избегнете ненужното " изгаряне " на пари, откакто при VW не се разпознават ясни тактики ", написа още в писмото. IG Metall цитира цяла гама от рецензии, в това число рекламата на новия Golf в Instagram, която бе свалена от обществените мрежи, поради расистки внушения. От профсъюза споделят, че това е единствено един образец за цялата верига от неточности в ръководството, които костват на компанията доста пари.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР