В четвъртък Мегз бе приета в болница за тежка операция

...
В четвъртък Мегз бе приета в болница за тежка операция
Коментари Харесай

ШОК! Ново покушение срещу магазин на Мегз докато тя лежи в болница

В четвъртък Мегз бе призната в болница за тежка интервенция с цялостна анестезия. Причините за интервенцията още не са изцяло ясни. Стана ясно единствено, че интервенцията е дихателна. Това е коментирала майката на Мегз.

Самата Мегз не е споделяла нищо в главното си средство за връзка - обществените мрежи, което е повече от тревожно, тъй като тя качва над 30 клипа всеки ден в историята си в инстаграм и осведоми почитателите си за всичко. Мегз би трябвало да е доста зле физически, с цел да мълчи, разясняват осведомени.

Но до тук бедите за най-коментираната риалити звезда у нас не стопират. Изглежда недоброжелателите й са се възползвали от отсъствието й. Тази заран четец на Hotarena изпрати фотоси от Студентски град, на които се вижда по какъв начин магазин на топ дизайнерката още веднъж е разрушен. Това е шесто нападение против този обект на Мегз. Цялата задна витрина на магазина е разрушена.

Още при предните покушения стана ясно, че Каканашева не държи пари кеш в магазина и наподобява причинителите желаят единствено да тормозят душевен хубавицата. Все по-коментирана е версията за възмездие от ревнивост и обич. Говори се, че Мегз има бурна любовна връзка с един от най-големите босове от подземния свят и че двамата постоянно стигат до крайности в страстите си.

Служителите на Мегз крият протичащото се от шефката си, тъй като се тормозят за здравето й. “ Тя живее за работата, не желаеме да й споделяме, тъй като доста ще се разстрой. А най-вероятно причинителите целят тъкмо това. Сега тя е доста уязвима. Операцията е тежка и тя е още в болничното заведение ”. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР