В четвъртък Кремъл отрече атаките му срещу електрическата мрежа на

...
В четвъртък Кремъл отрече атаките му срещу електрическата мрежа на
Коментари Харесай

Кремъл: Украйна може да „сложи край на страданието“, като изпълни руските искания

В четвъртък Кремъл отхвърли офанзивите му против електрическата мрежа на Украйна да са били ориентирани против цивилни, само че сподели, че Киев може да " постави завършек на страданието " на своето население, като извърши настояванията на Русия за разрешаване на спора.

Повтарящите се ракетни обстрели против енергийната инфраструктура в Украйна през последните няколко седмици принудиха милиони хора да останат без светлина, вода или отопление с часове или дни наред, тъкмо когато температурите навън падат под нулата.
Но представителят на Кремъл Дмитрий Песков сподели пред кореспонденти, че " удари по " обществени " цели не е имало и няма - на това се обръща особено внимание ".

„ Що се отнася до цели, които директно или индиректно са свързани с боен капацитет, те надлежно подлежат на удари “, сподели той.

Песков беше запитан по какъв начин страданията на цивилното население на Украйна могат да бъдат съвместени с позициите на президента Владимир Путин. " Путин сподели, че Русия не желае да унищожи Украйна или нейния народ ", акцентира Песков.

„ Ръководството на Украйна има всички благоприятни условия да възстановява обстановката, има всички благоприятни условия да позволи обстановката по подобен метод, че да извърши условията на съветската страна и надлежно да приключи всички вероятни премеждия измежду популацията ", залючи представителят на Кремъл.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР