В четвъртък денят ще започне с по-студено време и температури

...
В четвъртък денят ще започне с по-студено време и температури
Коментари Харесай

Днес Ни Плющя Здрав Дъжд, Но Утре България Ще Бъде Връхлетяна От Друга Много Опасна Стихия! Ще Ни Изненада Мощен

В четвъртък денят ще стартира с по-студено време и температури от минус 3, минус 4 по най-високите западни полета до плюс 1-2 в низините и плюс 4 градуса в югоизточните региони.

Слаб сняг ще прехвърча в крайните западни региони и североизточните елементи на страната, а слаб дъжд - по Южното Черноморие.

През деня ще остане прохладно, с сдържан и мощен северозападен вятър и променлива облачност, само че дребна възможност за превалявания.

Температурите ще бъдат в границите на нормалните за януари, само че мощният вятър ще основава чувство за по-студено време. Максималните стойности ще са от нула по високите полета до към плюс 5 градуса в крайните северозападни и югоизточни региони, написа дир.бг.

Динамични остават атмосферните процеси и в петък. Минималните температури ще са от минус 3 до плюс 2, а дневните ще се покачат и ще бъдат от 6 до 11 градуса. Ще бъде слънчево или с незначителна облачност и слаб вятър от югозапад-запад.

Жълтият код значи евентуална заплаха. Има нараснала възможност за рискови метеорологични феномени. Възможни са вреди. Не предприемайте непростим риск, изключително при осъществяване на действия, които зависят от времето.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР