В четвъртък, акциите на Cisco скочиха с 6,7%, след като

...
В четвъртък, акциите на Cisco скочиха с 6,7%, след като
Коментари Харесай

Cisco с отлично финансово представяне през Q3 2019

В четвъртък, акциите на Cisco скочиха с 6,7%, откакто компанията надвиши упованията на анализаторите по отношение на финансовото си показване през последното тримесечие и разгласява прогнозите си за идващите три месеца, които затвърждават позитивната наклонност.

Този растеж способства с 15 милиарда $ за пазарната капитализация на Cisco, която доближи 246 милиарда $ – повишаване с 23% през последните 12 месеца.



Според обявлението на Cisco приходите ѝ са нарастнали с 4% по отношение на същия интервал на предходната година - 12,96 милиарда $. Компанията регистрира облага на акция от 78 цента, като се изключи някои позиции, до момента в който консенсусната оценка на Refinitiv беше за 77 цента.

За четвъртото фискално тримесечие на 2019 година Cisco чака растеж на приходите сред 4,5% и 6,5%, а съгласно анализаторите той ще бъде в границите на 3,5%. В разбора на финансовото си показване компанията декларира, че има мощно търсене на новата си гама артикули, защото редица бизнес консуматори надграждат мрежите си, с цел да се възползват от софтуерните усъвършенствания. Cisco също по този начин чака да се възползва от прехода към по-бързи 5G мрежи и развива инфраструктурата за идващото потомство устройства.

Относно въздействието на комерсиалната война сред Съединени американски щати и Китай върху представянето на доставчика на мрежови решения, от компанията са безапелационни, че тя има “минимално въздействие” все още.
Източник: computerworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР